Hotel Rehavital Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 100 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

skupina přátel, 25.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Pavel Lukas

dospělý pár, 11.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytování se nám moc líbilo,je tu klid. Personál příjemný a ochotný. Vřele doporučujeme. Až pojedeme do Jablonce příště určitě využijeme služeb hotelu znovu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radim

jednotlivec, 3.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • ochotný personál, bohatá snídaně

  • chybí psací stůl na pokoji

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den přeji, ano přiznáváme psací stůl je pouze asi v třetině našich pokojů, většinou v jednolůžkových pokojích a pak twinech, ale pokud jste potřeboval psací stůl, mohli jsme Vás v klidu přestěhovat, pokud tedy hotel nebyl plný.

Budeme rádi pokud přijedete opět znovu a dáte nám do poznámky tento požadavek. tak určitě svůj stůl dostanete,

Děkuji mnohokrát za Vaši recenzi a možnost na tuto recenci reagovat.

Kačka - vedoucí recepce hotelu Rehavital

Bohumil Pelcl

rodina se staršími dětmi, 3.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Snídaně opravdu jen průměrné.

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Dorý den pane Pelcl,

rádi bychom se dověděli, co ještě byste rád uvítal na snídaních navíc . Vaše recenze nás posune trochu více dopředu a jsme rádi i za nespokojenou recenzi - pruměrná snídaně.

Zde je výpis comandu pro snídanářky
Kromě teplé snídaně v šafingu - výběr většinou až ze dvou možných (míchaná vejce, nebo sázená vejce, 2 druhy párků) dokonce byla za vás i jsem koukala do komandu 3tí monost křupavá slanina nebo i teplé smažené s česnekem připravované fazole, obložených mís
minimimálně výběru ze 3 uzenin (měkké a tvrdé salámky),
sýrů (minimálně 3 - 4 druhy, jogurtů v kelímcích ne levných značek větišnou Jogobella nebo Florian několika příchůtí tak určitě 4, ovoce několika druhů asi tak čtyř až šesti druhů, jogurt bilý společně s müsli a cereálie které si člověk musí vybrat až 3 druhy, 2 druhy juice, mléko , výběr z 12ti druhů čajů, ano jisté kávy Nescafe Velvet nebo Crema která je bohužel jen rozpustná ale vždy připravená čerstvě,
vždy něco sladkého přes domácí štrůdl který pečeme minimálně 2x do týdne - za vás byl i dort makovec ( ten jsem pekla osobně :-D recepční Kačka),
čerstvé pečivo vždy se jedná o sojové rohlíky a keiserky, chléb a toustový chléb, a někdy jsou cereální žemle a rohlíky světlé (bud tanvald nebo klasické tukové) za vás byli i dalamánky pistolet.
zeleniny tři druhy minimálně - rajče okurka paprika, navíc za Vás byl i dokonce salát zeleninový s provensálským kořením a jogurtem.
Dále trvanlivé potraviny a pochutiny, jako jsou v menších pár gramových baleních, od paštik 3druhy vždy, máslíčka, medík, nutella, marmeládky.

Přiznávám po první noci - Vaše první snídaně jste měli jen tzv kontinentální snídani (vždy z důvodu do 7 klientů na hotelu) tudíž jen studené obložené a jen teplé je na objednávku..ale když si řeknete vážně při této kontinentální snídani dostanete od nás i hemenex, když si zažádáte od jedne ze slečen.

Věřte mi, zpětně do commandu pro snídanářky, každý den jste měli na stole něco jiného snažíme se i obměnovat co se týče snídaní a doopravdy pokud se stane že tam něco snídanářky při 24 snídaních nestačí doplnit, stačí jen se usmát a říci si.

Víme, že je sto lidí a tudíž sto chutí a nemůžeme se každému trefit do jeho přání. Snad nám tedy tu průměrnou snídani odpustíte
Budeme ale rádi pokud napíšete co byste uvítal a jistě se budeme ještě více snažit.

Moc děkujeme za příležitost reagovat na tuto recenzi a přeji štastný a veselý celý nový rok 2015 a doufám že se uvidíme.


Děkujeme za Váš názor

tým hotelu Rehavital

Jiří Pohorský

dospělý pár, 15.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Hezký pokoj, čistota.

  • Chybí restaurace v hotelu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Ivana Brabcová

rodina se staršími dětmi, 9.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Spokojenost po všech stránkách.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Samuel

dospělý pár, 7.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Velmi příjemné a ochotné recepční, čisto, výborná snídaně.

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Petra Holková

dospělý pár, 16.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %
  • čistý příjemný hotel s monitorovaným bezplatným parkovištěm

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Renata Arvaiova

jednotlivec, 18.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Dobrá wifi, klid na pokolji, parkování zdarma

  • není v provozu restaurace

Personál
10
Služby
7
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Nirnberg

dospělý pár, 10.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František Kadlec

dospělý pár, 14.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • příjemné prostředí,vstřícný personál,čistota,rádi se vrátíme

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

paní Stránská

dospělý pár, 23.2.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Všechno fajn, jen jsme se marně těšili na saunu, která bohužel byla mimo provoz a tuto informaci jsme se předem nikde nedozvěděli... :-((( Tak snad příště to bude lepší:-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
MOc MOc se omlouváme paní Stránská, já doufám že se nám příště tato nepříjennost vyhne, bohužel technika je někdy doopravdy nevyzpytatelná. Bohužel zpráva pro mě co jsem dostala z Prahy od vedení že opravena bude až zas na podzim.. .. škoda že jste stejně nevyzkoušeli tu páru.. s eukalyptem..velmi dobrá věc... ale tak snad příště budete naprosto spokojeni.

děkujeme za Vaši recenzi

Tým hotelu Rehavital
Kateřina Zázvoková - vedoucí recepce

Radovan Juráň

dospělý pár, 15.12.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Marie

jednotlivec, 21.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Alena

skupina přátel, 10.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslav

jednotlivec, 30.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 27.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Velmi ochotná paní recepční. Na pokoji skvělá vybavenost nábytku. Přístup k internetu. Prostorná koupelna se spchovým koutem i rohovou vanou.

  • Po stole v pokoji lezli mravenci. Na jednom z křesel bylo nějaké "smetí". Na sedačce a koberci bylo vidět několik fleků. Překvapilo nás také, že nebyl v takovémto hotelu k dispozici sprchový gel ani šampon. Jediný mýdlo bylo ve sprchovém koutě - to na umyvadle nefungovalo. Stejně jako koš na odpadky v koupelně. Nádherná Tv, jen škoda, že nefungovalo dálkové ovládání.

Personál
9
Služby
9
Čistota
4
Komfort
9
Cena/kvalita
7
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý dem přeji, mravenci se bohužel objevují v této starší zástavbě pouze kvuli drobečkům (většinou sladkým) na koberci, samozřejmě není to omluva ale pokoj byl co se týče naší pokojské čistý a připravený, vím že jste mi sděloval že se Vám objevlili tam ráno, deratizace byla provedena.
Co se týče sprchového gelu, napravíme a koš na odpadky, či dávkovač opravíme, dálkové ovládání - pokud nefunguje nebo přestalo fungovat - možná dosloužili baterky, v tomto případě jsou připravené na recepci.
Fleky na pohovce již nejdou vyčistit, byla tepována několikrát, bohužel klienti dokáží i takovou věc zničit.
Vždy neváhejte kontaktovat recepci při jakémkoliv problému, jsme tu pro Vás.
Moc děkujeme za tuto recenzi, je pro nás přínosem, protože některé věci bychom třeba i sami nevyzkoušeli.

Rádi Vás znovu uvítáme.


S pozdravem tým hotelu Rehavital

Zdenka

dospělý pár, 3.3.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Byli jsme nadmíru spokojeni.

  • Jedinou vadou byla dve topna tělesa v ložnici, která nešla na noc vypnout, takže přílišné teplo zhoršovalo kvalitu spánku.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Děkujeme za Vaše hodnocení a za Vaši připomínku, ventily u topení budou opraveny. Při Vaší příští návštěvě bude vše určitě v pořádku.



Tým hotelu Rehavital***

Marta

rodina se staršími dětmi, 31.12.2011

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ve vašem hotelu jsme pobývali jen krátce, ale byli jsme velice spokojeni. Personál příjemný, interiér vkusný. Potěšili nás výtečná kuchyně ve vaší restauraci, salát i steaky byly vynikající.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena Annerlova

jednotlivec, 16.9.2011

Viden, Rakousko

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9