Hotel Rehavital Recenze

Hodnocení hotelu

89%
Velmi dobré

dle 100 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    88%
  • Pohodlí

    83%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Michel Wolfgang

dospělý pár, 18.9.2018

Německo

  • Celkové hodnocení
56 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Sehr geehrter Herr Wolf,

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Wir versuchen uns zu verbessern.

Mit freundlichen Grüssen
Hotel Rehavital

Jens

rodina se staršími dětmi, 21.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
64 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 28.8.2015

English

  • Celkové hodnocení
64 %
  • Bad breakfast, bad english

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 25.10.2017

Deutsch

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Das Hotel ist sauber und ordentlich.

Personál
6
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Miroslav

dospělý pár, 30.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Kateřina

mladý pár, 3.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Klidný hotel, dobré snídaně.

  • Bohužel nefungovala sauna, na kterou jsme se po celodenních výletech dost těšili.

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.8.2016

Trstená Slovensko

  • Celkové hodnocení
72 %
  • V celku bohaté raňajky a ústretový personál na recepcií.

  • WiFI nefungovalo v izbe na prízemí, bar prázdny, náplň mydla v sprchovacom kúte prázdna

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 9.2.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Televize neměla signál- proč tam je?

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
I signál může pozlobit. Prosím, v případě opakování problému,neváhejte oslovit naše recepční, které Vám televizi vymění.

Sabina

dospělý pár, 5.11.2017

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Utulny pokoj, pohodlne postele a prijemne polstare a deky. Slusne snidane.

  • Hodne tenke zdi, a neodtekalo umyvadlo.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Zdenka Burdová

skupina přátel, 7.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
75 %
  • Na pokoji lednice,konzumační lístek,ale v lednici nic.Při odjezdu mě proto pobavil dotaz slečny recepční na konzumaci. Možná bychom i konzumovaly, kdyby bylo co. Nemohl by být ve vestibulu automat na kávu,na pití? A nelíbil se mi pokoj.Minus druhé patro,sice velká koupelna (celkem k ničemu), ale ten výhled stál za to. Zelený břeh. Malinko kobka. Zase jsme to měly blízko na snídani. To měla slečna recepční pravdu.Chodíte-li do jídelny jednou za den, je to za tu kobku opravdu výhodné.

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Krzysztof Kołt

mladý pár, 4.1.2015

English

  • Celkové hodnocení
76 %
  • staff very friendly and helpfull

Personál
8
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Martin

dospělý pár, 18.9.2016

Praha Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • příjemné a ochotné recepční, čistota na pokoji, dobrá snídaně s velkým výběrem a rychlé doplňování jídla

  • malé a okamžitě plné parkoviště, v pokoji ze 4 svetel svitilo pouze jedno ostatni bez zarovek, priserne hlucny zniceny ventilator, ktery se bohuzel spoustel se svetlem a v noci tedy radeji nezapinat. Malinke okna pod stropem ktere ani nelze otevrit, tedy bez vetrani.

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Eva Krystynová

dospělý pár, 25.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Recepční a milá a ochotná paní, která zajišťovala snídaně, které byly výborné.

  • Vážení, aniž bych to tušila, objednala jsem sobě a manželovi pokoj v suterénu. Byl temný a jediné malé okénko nepřivádělo dostatek vzduchu v těchto horkých dnech. Další pobyt u vás už vím, že je třeba zajistit telefonicky v recepci. Ctěla bych pochválit recepční Ester a jeji kolegyni, které se mi snažily vyhovět a byly velmi příjemné. Při odjezdu mi Ester dokonce předala dárek a tím smazala všechny potíže, které jsem první den měla. S pozdravem Eva Krystynová.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den paní Krystynová,

je nám velmi líto, že jste měla tuto zkušenost u nás v hotelu. Standardně při rezervaci těchto pokojů píšeme ihned klientům informace o typu pokoje, aby se mohli rozmyslet, zda to akceptují nebo ne.


Přijměte naši omluvu, že se takto nestalo.

Naše kolegyně jsou to nejlepší, co u nás máme a jsme na to patřičně hrdí.


Jsme rádi, že Vám alespoň trochu zpříjemnili pobyt u nás.

Mějte se moc hezky.


S pozdravem


Hotel Rehavital

Anonym

dospělý pár, 27.4.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Velmi ochotná paní recepční. Na pokoji skvělá vybavenost nábytku. Přístup k internetu. Prostorná koupelna se spchovým koutem i rohovou vanou.

  • Po stole v pokoji lezli mravenci. Na jednom z křesel bylo nějaké "smetí". Na sedačce a koberci bylo vidět několik fleků. Překvapilo nás také, že nebyl v takovémto hotelu k dispozici sprchový gel ani šampon. Jediný mýdlo bylo ve sprchovém koutě - to na umyvadle nefungovalo. Stejně jako koš na odpadky v koupelně. Nádherná Tv, jen škoda, že nefungovalo dálkové ovládání.

Personál
9
Služby
9
Čistota
4
Komfort
9
Cena/kvalita
7
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý dem přeji, mravenci se bohužel objevují v této starší zástavbě pouze kvuli drobečkům (většinou sladkým) na koberci, samozřejmě není to omluva ale pokoj byl co se týče naší pokojské čistý a připravený, vím že jste mi sděloval že se Vám objevlili tam ráno, deratizace byla provedena.
Co se týče sprchového gelu, napravíme a koš na odpadky, či dávkovač opravíme, dálkové ovládání - pokud nefunguje nebo přestalo fungovat - možná dosloužili baterky, v tomto případě jsou připravené na recepci.
Fleky na pohovce již nejdou vyčistit, byla tepována několikrát, bohužel klienti dokáží i takovou věc zničit.
Vždy neváhejte kontaktovat recepci při jakémkoliv problému, jsme tu pro Vás.
Moc děkujeme za tuto recenzi, je pro nás přínosem, protože některé věci bychom třeba i sami nevyzkoušeli.

Rádi Vás znovu uvítáme.


S pozdravem tým hotelu Rehavital

Bohumil Pelcl

rodina se staršími dětmi, 3.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Snídaně opravdu jen průměrné.

Personál
9
Služby
6
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Dorý den pane Pelcl,

rádi bychom se dověděli, co ještě byste rád uvítal na snídaních navíc . Vaše recenze nás posune trochu více dopředu a jsme rádi i za nespokojenou recenzi - pruměrná snídaně.

Zde je výpis comandu pro snídanářky
Kromě teplé snídaně v šafingu - výběr většinou až ze dvou možných (míchaná vejce, nebo sázená vejce, 2 druhy párků) dokonce byla za vás i jsem koukala do komandu 3tí monost křupavá slanina nebo i teplé smažené s česnekem připravované fazole, obložených mís
minimimálně výběru ze 3 uzenin (měkké a tvrdé salámky),
sýrů (minimálně 3 - 4 druhy, jogurtů v kelímcích ne levných značek větišnou Jogobella nebo Florian několika příchůtí tak určitě 4, ovoce několika druhů asi tak čtyř až šesti druhů, jogurt bilý společně s müsli a cereálie které si člověk musí vybrat až 3 druhy, 2 druhy juice, mléko , výběr z 12ti druhů čajů, ano jisté kávy Nescafe Velvet nebo Crema která je bohužel jen rozpustná ale vždy připravená čerstvě,
vždy něco sladkého přes domácí štrůdl který pečeme minimálně 2x do týdne - za vás byl i dort makovec ( ten jsem pekla osobně :-D recepční Kačka),
čerstvé pečivo vždy se jedná o sojové rohlíky a keiserky, chléb a toustový chléb, a někdy jsou cereální žemle a rohlíky světlé (bud tanvald nebo klasické tukové) za vás byli i dalamánky pistolet.
zeleniny tři druhy minimálně - rajče okurka paprika, navíc za Vás byl i dokonce salát zeleninový s provensálským kořením a jogurtem.
Dále trvanlivé potraviny a pochutiny, jako jsou v menších pár gramových baleních, od paštik 3druhy vždy, máslíčka, medík, nutella, marmeládky.

Přiznávám po první noci - Vaše první snídaně jste měli jen tzv kontinentální snídani (vždy z důvodu do 7 klientů na hotelu) tudíž jen studené obložené a jen teplé je na objednávku..ale když si řeknete vážně při této kontinentální snídani dostanete od nás i hemenex, když si zažádáte od jedne ze slečen.

Věřte mi, zpětně do commandu pro snídanářky, každý den jste měli na stole něco jiného snažíme se i obměnovat co se týče snídaní a doopravdy pokud se stane že tam něco snídanářky při 24 snídaních nestačí doplnit, stačí jen se usmát a říci si.

Víme, že je sto lidí a tudíž sto chutí a nemůžeme se každému trefit do jeho přání. Snad nám tedy tu průměrnou snídani odpustíte
Budeme ale rádi pokud napíšete co byste uvítal a jistě se budeme ještě více snažit.

Moc děkujeme za příležitost reagovat na tuto recenzi a přeji štastný a veselý celý nový rok 2015 a doufám že se uvidíme.


Děkujeme za Váš názor

tým hotelu Rehavital

Anonym

jednotlivec, 25.6.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Snídaně

  • Vrzajici postel, nemožnost zatáhnout závěsy proti slunci

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

Prosím přijměte omluvu za nepříjemnosti spojené s postelí a závěsy.

S přáním hezkého dne,
Hotel Rehavital

Anonym

rodina s malými dětmi, 18.6.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • pokoje celkově

  • tlak teplé vody + dlouhá doba než začala teplá voda téct

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 11.8.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Pavel Bauer

jednotlivec, 3.10.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • MÍSTO BLÍZKO CENTRA MĚSTA

  • Chyběla lednice,mini bar

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 18.8.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Pestrá výborná snídaně

  • Neklid po 23 hodině po zavření recepce!

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Rehavital odpověděl na tuto recenzi.
Jsme moc rádi, že Vám naše snídaně chutnala.